Logo

Nex Pur Office klapdeur box 75x40x112,5cm

9 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 112,5 cm werd door de eigen ontwikkelaars van het merk Piure ontworpen. Designleverancier Piure staat bekend om zijn stijlvolle en kwalitatief goede kastenwanden, die alle in modules geleverd worden. Immers, niet iedereen is gebaat bij een kastenwand in standaardmaten of standaardconfiguraties. Dit merk mikt overduidelijk op personen die hun eigen kastenwand op maat willen vormgeven. Deze Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 112,5 cm is één van de basismodules. U kunt hem als solitaire kast gebruiken, of onderdeel maken van een door u ontworpen opbergruimte. Deze uitvoering heeft drie compartimenten met klapdeurtjes, die u met een lichte druk op het voorste paneel kunt openen.

De Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 112,5 cm staat stevig op vier kleine en haast onzichtbare pootjes, die zo gemaakt zijn dat ze uw vloer niet kunnen beschadigen. De kast is gemaakt van een zeer goede kwaliteit mdf. Dit mdf heeft een makkelijk te reinigen en krasvaste beschermlaag. Met een diepte van 40 cm is deze kast ook geschikt om grote ordners op te bergen en uit het zicht te houden. Het mdf heeft bovendien een grote draagkracht, zodat u ook gerust wat zwaardere voorwerpen op de bovenkant kunt plaatsen. Als u een kastenwand op maat wilt, neemt u dan voldoende tijd om de overige Nex Pur Office-modules te bekijken.


Productdetails
Artikel-ID 171076
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 75cm
Hoogte: 115.5cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".