Logo

Nex Pur - Rek 70x211.5x36cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur - Boekenkast 70 x 211,5 x 36 cm werd door de eigen designers voor Piure ontworpen.

Met deze boekenkast in uw huis weet u zeker dat uw boeken een mooi en veilig plekje hebben. Deze kast is onderdeel van het Nex Pur kastensysteem dat u eenvoudig op elkaar aansluit. Met alle verschillende elementen kunt u zelf uw perfecte boekenkast creëren.

Bij deze Duitse meubelmaker gaan ze niet over een nacht ijs. Integendeel, de ontwerpers hebben alle voors en tegens afgewogen om zo tot het best mogelijke kastensysteem te komen. De vele afzonderlijke elementen passen bij elkaar, maar hebben ook subtiele verschillen qua afmetingen. Zo heeft u een boekenkast die er niet massief uitzien als u meerdere elementen bij elkaar heeft staan, maar waar juist diepte in terug te vinden is. Aangezien sommige elementen ook in meerdere kleuren te koop zijn kunt u hier praktisch eindeloos mee combineren.

Dit Nex Pur - Boekenkast 70 x 211,5 x 36 cm is net als alle andere elementen van deze serie kasten gemaakt van houtvezelplaat en metaal. De diepte van dit element is 36 cm, er zijn ook elementen verkrijgbaar die dieper of minder diep zijn. Deze vindt u uiteraard ook in het assortiment van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 171004
Fabrikant Piure
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat, metaal
AfmetingBreedte: 70cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Bruin
  • Wit
  • Zwart
Design House Stockholm
Arco bureau 150x75x74cm
op voorraad
€ 1.039,00
OVP € 1.208,00
-14%
  • Grijs
  • Blauw
  • Groen
Design House Stockholm
Björk tapijt 170x240cm
4-6 weken
€ 769,00
OVP € 891,00
-14%