Logo

Nex Pur - Rek met deur 50x211.5x36cm

3 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De strak vormgegeven Nex Pur - Boekenkast met deur 50 x 211,5 x 36 cm werd door de eigen productontwikkelaars van fabrikant Piure ontworpen.

Modulair op te bouwen kastensystemen zijn al jaren het specialisme van de Duitse firma Piure. De Nex Pur-collectie geeft zowel particulieren als zakelijke afnemers veel mogelijkheden om hun ruimtes echt op maat in te richten.

Deze Nex Pur - Boekenkast met deur 50 x 211,5 x 36 cm is gemaakt van eersteklas MDF dat voorzien is van een matte en witte laklaag. Deze laklaag is onderhoudsarm en blijft er jaren goed verzorgd uitzien. De kastindeling met vijf vakken van diverse hoogte, waarvan een voorzien van een deur, maakt deze boekenkast multifunctioneel. Er is immers plaats voor kunstvoorwerpen, grote boeken op folio-formaat, ordners en fotolijsten. De Nex Pur - Boekenkast met deur 50 x 211,5 x 36 cm heeft een ruime diepte van 36 cm, een breedte van 50 cm en een hoogte van maar liefst 211,5 cm. Door zijn neutrale kleurstelling en zijn strakke ontwerp past deze boekenkast erg goed in een modern en strak interieur of in een chique kantoorruimte.

Kijkt u zeker naar de overige modules uit de Nex Pur-lijn en stelt u uw eigen kastenwand samen, exact zoals u het wilt.


Productdetails
Artikel-ID 170997
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat, metaal
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 211.5cm
Diepte: 36cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".