Stak pennenbak

€ 89,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Stak - Container opbergvak / wit/gekanteld staal/zonder bodem/43x43cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Stak pennenbak werden door Patrick Frey voor Richard Lampert ontworpen.

Dit zijn accessoires die specifiek zijn ontworpen voor de Stak containers van deze fabrikant. Dit container-opbergvak is gemaakt van mdf, 43 cm breed en 43 cm diep.

Patrick Frey is een ontwerper die geboren is in Zuid-Korea. Hij toog op jonge leeftijd naar Duitsland, waar zijn liefde voor design flink werd aangewakkerd. Hij volgde designopleidingen en werd al gelijk in zijn eerste jaar als professioneel designer beloond met de Lucky Strike Junior Designer of the Year Award. Hij heeft voor meerdere bedrijven ontwerpen gemaakt en zijn carrière is gelardeerd met talrijke andere prijzen. Inmiddels is Park een gerespecteerd ontwerper die les geeft aan de HAWK Univesity of Applied Sciences and Arts in het Duitse Hildesheim. Frey heeft vele uitzonderlijke producten ontworpen voor Richard Lampert.

De Stak - Rolblok accessoires sluiten mooi aan op de serie Stak-producten die Frey voor deze fabrikant heeft ontworpen. Alles is perfect op elkaar afgestemd en kan zonder enige problemen samen worden gebruikt. Kijk ook eens bij de andere Stak-producten in het assortiment van AmbienteDirect voor mooie containers en andere onderdelen voor uw thuis kantoor.


Productdetails
Artikel-ID 253261
Fabrikant Richard Lampert
Designer Patrick Frey , Roberto Paoli
Collectie Richard Lampert Stak
Kleurenwit
MateriaalMDF
AfmetingBreedte: 43cm
Hoogte: 4.5cm
Diepte: 43cm

Uit dezelfde collectie

  • Wit
  • Zwart
Richard Lampert
Stak kabinet op wielen H 65cm
2-3 weken
vanaf € 790,00
  • Wit
  • Zwart
Richard Lampert
Stak kabinet op wielen H 45cm
2-3 weken
vanaf € 520,00