Diana tafellamp

D
€ 1.095,00
Productgegevensblad
4-5 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Diana tafellamp / zwart/scherm linnen/h x Ø 78x45cm/voet Ø25cm/onderstel glanzend goud/2xLED E27-E26/230V 50-60Hz/12W/1521lm/2700K/dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Diana tafellamp werd door Miguel Milá, Alfonso Milá en Federico Correa voor het merk Santa & Cole ontworpen. Deze drie Spaanse ontwerpers hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Ze wilden met hun Diana-lijn een zo tijdloos en klassiek mogelijke creatie ontwerpen. Deze Diana-lijn, die naast deze mooie Diana tafellamp ook vloerlampen en andere tafellampen bevat, kunt u inderdaad in vrijwel elke zakelijke of particuliere woonstijl inpassen.

De tijdloze Diana tafellamp heeft een hoogte van 78 cm. Waar u hem ook wilt neerzetten, met zijn snoer van 350 cm lengte zit u zelden verlegen om een stopcontact. De Diana tafellamp staat stabiel op zijn grote ronde voet, die een doorsnede van 25 cm heeft. De voet en de draagarm zijn gemaakt van hoogwaardig metaal. U heeft de keuze uit een glanzende messing finish of een gesatineerde afwerking van nikkel. De cilindrische lampenkap die aan de onderkant iets breder is dan aan de bovenkant, heeft een diameter van 45 cm en is omspannen met eersteklas linnen. Dit linnen laat het licht van de lamp gedeeltelijk door en zal zorgen voor een aangename verstrooiing. Als lichtbron gebruikt de Diana tafellamp twee peervormige lampen met E27-fitting. Bij uw bestelling krijgt u twee lampjes meegeleverd.


Productdetails
Artikel-ID 225736
Fabrikant Santa & Cole
Designer Federico Correa , Miguel Milá , Alfonso Milá
Collectie Santa & Cole Diana
Kleurenzwart/scherm linnen
Materiaalnikkel, messing, linnen
AfmetingHoogte: 78cm
Doorsnee: 45cm
Kabellengte: 350cm
Doorsnee lampenkap: 45cm
Doorsnee voet: 25cm
Gewicht4kg
Duurzaamheid

Technische productdetails
Energie-efficiëntieklasseD
Lichtmiddel2x LED-Peer E27/12W - inclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
Santa & Cole
Diana Mayor vloerlamp
op voorraad
D
€ 1.297,00
  • Wit
Santa & Cole
Diana vloerlamp
4-5 weken
D
€ 1.529,00