Jar - Set van 3 schaalen

€ 312,00
2 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
Jar - Set van 3 schaalen / transparant/3 maten: Ø14/20/25cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Jar - Set van 3 schalen werd door Martha Schwindling voor Schönbuch ontworpen.

Deze prachtig vormgegeven set heeft een rustig ontwerp dat bij veel moderne interieurstijlen past. De doelgerichte en tegelijkertijd bijzondere vormgeving is het antwoord op de vraag om schoonheid in combinatie met praktische eigenschappen. Met deze 3 schalen maakt u als designliefhebber beslist een krachtige aanvulling op de eigentijdse stijl van uw interieur.

Martha Schwindling is een Duitse designer met een eigen ontwerpbureau. Zij studeerde product design aan de Staatshogeschool voor vormgeving in Karlsruhe. Als zelfstandig ontwerper werkt zij voor topmerken aan uiteenlopende opdrachten voor dagelijkse gebruiksvoorwerpen, verlichtingsarmaturen en meubilair. Haar creatieve inslag, innovatief materiaalgebruik en oog voor praktische oplossingen zorgen steeds weer voor verrassende elementen in ontwerpen die iedereen kent maar die net even anders dan anders zijn. De kracht van de eenvoud is daarbij altijd een belangrijke inspiratiebron voor Schwindling. Zij won met haar designs onder meer de High-Tec Design Award, de German Design Award en de GO IN Design Award.

De Jar - Set van 3 schalen van Schönbuch is gemaakt van eersteklas glas en kan eenvoudig besteld worden in de online winkel va AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 243162
Fabrikant Schönbuch
Designer Martha Schwindling
Collectie Schönbuch Jar
Kleurentransparant, rookkleurig
Materiaalglas
AfmetingHoogte: 5.5cm
Doorsnee: 25cm

Reviews

Selecteer ontwerp:


Jar - Set van 3 schaalen

transparant/3 maten: Ø14/20/25cm

2 weken
€ 312,00
2 weken

Jar - Set van 3 schaalen

rookkleurig/3 maten: Ø14/20/25cm

2 weken
€ 312,00
2 weken

Uit dezelfde collectie

  • TransparentTransparent
  • Grijs
Schönbuch
Jar - Schaal
2 weken
vanaf € 70,00