Match T1 bijzettafel

€ 904,00
2 weken
2 people are also interested
3 ontwerpen:
Match T1 - Bijzettafel / zwart/poedercoating/bxhxd 50x25x50cm/met zijvak
of direct naar

Productbeschrijving

De Match T1 - Bijzettafel werd door het designbureau Jehs + Laub voor de Duitse fabrikant in designmeubelen Schönbuch ontworpen.

Het verfijnde ontwerp combineert functionaliteit, geraffineerde asymmetrie en minimalistisch design. De veelzijdige bijzettafel is onderdeel van een serie van vier, in grootte verschillende modellen. De designtafel kan in verschillende posities worden gebruikt. Rechtopstaand als decoratie of opbergmeubel in de gang of keuken, als nachtkastje in de slaapkamer of als stijlvol accessoire op kantoor. U kunt deze liggend plaatsen in de woonkamer om er wijnglazen, koffiekopjes of boeken en tijdschriften op te plaatsen.

De allround Match T1 - Bijzettafel is gemaakt van naadloos gelast aluminium met een soft-touch poedercoating en is in verschillende kleuren beschikbaar. De tafel heeft een kleine opening aan de zijflank en een grote opening in het middenstuk. Met een lengte en breedte van 50 cm en een hoogte van 25 cm past de elegante tafel in elke ruimte.

De Match T1 - Bijzettafel fascineert door zijn kubieke vorm. Draai de tafel 90° en u heeft een andere aanblik. AmbienteDirect heeft meer designmeubelen die voortkomen uit de samenwerking van Markus Jehs en Jürgen Laub met Schönbuch, zoals de Match schermstandaard en de Match T3 bijzettafel.


Productdetails
Artikel-ID 243129
Fabrikant Schönbuch
Designer Warren Platner
Collectie Schönbuch Match
Kleurenzwart, wit, rozenhout (poedercoating)
Materiaalmetaal
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 25cm
Diepte: 50cm

Technische productdetails
Documenten

Reviews

Selecteer ontwerp:


Match T1 - Bijzettafel

zwart/poedercoating/bxhxd 50x25x50cm/met zijvak

2 weken
€ 904,00
2 weken

Match T1 - Bijzettafel

wit/poedercoating/bxhxd 50x25x50cm/met zijvak

2 weken
€ 940,00
2 weken

Match T1 - Bijzettafel

rozenhout/poedercoating/bxhxd 50x25x50cm/met zijvak

2 weken
€ 940,00
2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Wit
Schönbuch
Match T3 - Bijzettafel
2 weken
€ 698,00
  • Wit
  • Zwart
Schönbuch
Match schermstandaard
2 weken
vanaf € 494,00