Alumina Triple Pendant hanglamp

€ 280,00
2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Alumina Triple Pendant hanglamp / krijtwit/3x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ/baldakijn staal gepoedercoat 2x25cm hxØ/stofkabel grijs-wit 300cm/dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Alumina Triple Pendant hanglamp is ontworpen door Tala Studio voor het merk Tala. Het ontwerp bestaat uit een combinatie van drie hanglampen die zijn ondergebracht in een cirkelvormige plafondluifel, die de krijtwitte afwerking van de hangers weerspiegelt. De verborgen hals creëert een subtiele harmonie tussen de sfeerlampen en het armatuur. De Alumina Triple Pendant hanglamp is ontworpen voor een verscheidenheid aan interieurinstellingen. De designverlichting is een sieraad in grote woonruimtes, chique restaurants en interieurs met een minimalistische uitstraling.

De Alumina Triple Pendant hanglamp is gemaakt van staal en lichtgewicht aluminium en voorzien van een beschermende poedercoating. Dankzij de innovatieve Dim to Warm Alumina-technologie vallen de lichtcomposities op door hun verfijnde uitstraling. De hanglamp is geschikt voor lampbollen met een E27-fitting.

De Alumina Triple Pendant hanglamp heeft een lengte van 22 cm, een breedte van 15 cm en een hoogte van 24 cm. De doorsnee van de lampenkap bedraagt 5 cm en van het baldakijn 25 cm. Met 300 cm kabellengte kunt u variëren in ophanghoogte. De hanglamp heeft een gewicht van 2,2 kg. De Alumina Triple Pendant hanglamp maakt deel uit van een brede collectie lampen van het Britse designhuis. AmbienteDirect heeft ook verschillende Triple Pendant Voronoi II hanglampen en Sphere V hanglampen in het rijke aanbod..


Productdetails
Artikel-ID 284323
Fabrikant Tala
Designer Tala Studio
Collectie Tala Triple Pendant
Kleurenkrijtwit/3x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ
Materiaalstaal, aluminium
AfmetingLengte: 22cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 24cm
Kabellengte: 300cm
Lengte ophangpunt: 311.3cm
Doorsnee baldakijn: 25cm
Doorsnee lampenkap: 5cm
Gewicht2.2kg

Technische productdetails
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".