Alumina Triple Pendant with Sphere V hanglamp

F
€ 505,00
2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Alumina Triple Pendant with Sphere V hanglamp / krijtwit/wit/stofkabel grijs-wit 300cm/3x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ/baldakijn staal gepoedercoat 2x25cm hxØ/3x Sphere V LED E27 8W=> 56W 720lm IP54 Dim-To-Warm 2000-2800K
of direct naar

Productbeschrijving

De Alumina Triple Pendant met Sphere V hanglamp is een eigen ontwerp van het merk Tala. Sinds 2015 timmert het Britse merk Tala hard aan de weg om naam te maken op het gebied van verlichting die een lage CO2-voetafdruk combineert met hoogwaardige design. De drie Britse ontwerpers combineren klassieke ontwerpen met de nieuwste technologieën.

De Alumina Triple Pendant met Sphere V hanglamp is een bijna vanzelfsprekende verschijning als hij in een ruimte hangt. De drie bolvormige glazen lampenkampen komen optimaal tot hun recht in hun aluminium behuizing en de met stof omhulde bedrading geeft de lampen een eigentijdse en luxe uitstraling. De baldakijn van de Alumina Triple Pendant met Sphere V hanglamp is in dezelfde kleur gepoedercoat als de fittingen.

Met een snoerlengte van maar liefst 300 cm is de Alumina Triple Pendant met Sphere V hanglamp uitstekend te gebruiken aan hogere plafonds. Maar ook boven bijvoorbeeld de eettafel doet hij uitstekend dienst. De bedrading is eenvoudig in te korten, wat de lamp een echte duizendpoot maakt. De lengte is 22 cm, de breedte 15 cm en de hoogte 24 cm. De drie fittingen van de lamp zijn van het type E27 en bijpassende lampen worden meegeleverd. Deze lampen staan borg voor een royale, dimbare lichtopbrengst.


Productdetails
Artikel-ID 284328
Fabrikant Tala
Designer Tala Studio
Collectie Tala Triple Pendant
Kleurenkrijtwit/wit/stofkabel grijs-wit 300cm/3x fitting E27 aluminium gepoedercoat 9,3x5cm hxØ
Materiaalstaal, aluminium, borosilicaatglas, messing
AfmetingLengte: 22cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 24cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee baldakijn: 25cm
Doorsnee lampenkap: 5cm
Gewicht3kg

Technische productdetails
Energie-efficiëntieklasseF
8kW / 1000 h
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappendimbaar

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".