Brass Triple Pendant with Voronoi II hanglamp

€ 609,00
2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Brass Triple Pendant with Voronoi II hanglamp / messing/baldakijn zwart Ø20,5cm/poedercoating/dimbaar/3x Voronoi II LED E27 FILAMENT 360° 3W => 14W/360lm/2200K/CRI95/3x E27-fitting HxØ 8,5x5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Brass Triple Pendant with Voronoi II hanglamp is ontworpen door Tala Studio voor het merk Tala. Optimalisering van de aloude gloeilamp met de nieuwste ledtechnologie, milieuvriendelijke productie en esthetische waarde is de missie van dit moderne Britse verlichtingsmerk. De designs zijn een ode aan de natuur: de transparante Voronoi II lichtbron heeft een onregelmatige vorm en oppervlakte, gebaseerd op het Voronoi patroon in het bladerdek van bossen. De vorm van de gloeidraad is een hint naar de Fibonacci dessins in varens en dennenappels.

Bij de Brass Triple Pendant with Voronoi II hanglamp spelen de drie inclusief meegeleverde lichtbollen van 30 cm hoog en 16,5 cm doorsnee, voorzien van inwendige fase-afsnijding dimmer, de hoofdrol. Het warme diffuse licht weerkaatst tegen het ruwe oppervlak van het borosilicaatglas en geeft met de bijzondere gloeidraad een magische sfeer. De Brass Triple Pendant with Voronoi II hanglamp bestaat uit messing E27-fittingen van 5 cm omtrek, hangend aan drie verstelbare 300 cm lange kabels vanuit een ronde plafondplaat van gepoedercoat staal met 20,5 cm omtrek. U kunt de Voronoi II ledlampen afwisselen met andere kunstzinnige lichtbronnen van dit merk. Deze hanglampen zijn ook in verschillende houttinten verkrijgbaar en in statement varianten met negen gloeilampen.


Productdetails
Artikel-ID 181169
Fabrikant Tala
Designer Tala Studio
Collectie Tala Triple Pendant
Kleurenmessing/baldakijn zwart Ø20,5cm/poedercoating/dimbaar
Materiaalstaal, glas, messing
AfmetingHoogte: 300cm
Doorsnee: 20.5cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee baldakijn: 20.5cm
Doorsnee lampenkap: 5cm

Technische productdetails
Lichtmiddel3x LED-Peer E27/3W - inclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP54StofbestendigBeschermd tegen spatten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".