Limited edition Little Petra VB1 fauteuil

€ 4.589,00
6-8 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Limited edition Little Petra VB1 fauteuil / wit/walnoot/messing/schapenhuid Moonlight 17mm/bxdxh 79x83x75cm/onderstel walnoot geoiled met messing detail
of direct naar

Productbeschrijving

De Limited edition Little Petra VB1 fauteuil werd door Viggo Boesen voor het merk &Tradition ontworpen. De Deense designer Viggo Boesen werd wereldberoemd toen hij in 1938 zijn Little Petra-stoel introduceerde. Al snel groeide deze kleine en vriendelijk ogende stoel uit tot een ware designklassieker, die ook nu nog bijzonder populair is. Deze stoel straalt een en al zitcomfort uit en geeft door het gebruik van topkwaliteit materialen uw zithoek iets exclusiefs. De Limited edition Little Petra VB1 fauteuil maakt deel uit van een serie, waarin u ook andere stoelen kunt vinden. Deze variant presenteert &Tradition in een gelimiteerde oplage.

De Limited edition Little Petra VB1 fauteuil heeft een zithoogte van 40 cm. Hij heeft een hoogte van 75 cm, een diepte van 83 cm en een breedte van 79 cm. Het onderstel is gemaakt van massief walnotenhout, dat van nature een mooie, warme kleur heeft. Messing banden aan de onderkant geven de poten een luxueuze uitstraling. De achterste poten zijn schuin naar achteren geplaatst, voor grotere stabiliteit van uw stoel. De polstering van het zitgedeelte en de fraai gebogen rugleuning bestaat uit hoogwaardig schuimmateriaal dat zijn vorm en veerkracht ook na jaren weet te behouden. De zachte bekleding van de Limited edition Little Petra VB1 fauteuil is gemaakt van schapenhuid.


Productdetails
Artikel-ID 290162
Fabrikant &Tradition
Designer Viggo Boesen
Collectie &Tradition Little Petra
Kleurenwit/walnoot/messing/schapenhuid Moonlight 17mm
Materiaalwalnoot, CMHR-schuim, polyester, schapenhuid, messing
AfmetingBreedte: 79cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 83cm
Zithoogte: 40cm
Hoogte rugleuning: 75cm
Gewicht22kg

Technische productdetails

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
  • Wit
  • Bruin
&Tradition
Little Petra VB1 fauteuil onderstel walnoot
2 weken
vanaf € 3.139,00
  • Beige
  • Bruin
  • Wit
&Tradition
Little Petra VB1 fauteuil onderstel eiken
Verwachte levering: 02-05-2024
vanaf € 3.139,00