W-Cube 5 - Conferentiestoel

€ 1.115,00
4-5 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
W-Cube 5 conferentiestoel / donkergrijs/stof wol gemengd donkergrijs L52/BxD 72x72cm/H 79-83cm/incl. geleiders/frame aluminium grafietzwart mat
of direct naar

Productbeschrijving

De W-Cube 5 - Conferentiestoel werd door de eigen productontwikkelaars van het merk Wagner ontworpen. De W-Cube-lijn van Wagner heeft een aantal stoelen die door hun ergonomische vormgeving en elegantie elke conferentieruimte naar een hoger niveau tillen. Deze W-Cube 5 - Conferentiestoel valt op door zijn vloeiend gevormde zitkuip die u als het ware uitnodigt om plaats te nemen. Als u dit doet, dan ervaart u veel zitgenot en kunt u ongestoord uren luisteren naar sprekers op de conferentie die u bijwoont. Het is dan ook geen wonder dat de W-Cube 5 - Conferentiestoel en andere W-Cube stoelen ook in veel thuisinterieurs een plek hebben gevonden.

De W-Cube 5 - Conferentiestoel heeft een stevig en stabiel onderstel van hoogwaardig aluminium. De vier platte poten zorgen voor stabiliteit en zijn aan de onderkant voorzien van beschermdoppen om uw vloer niet te beschadigen. De zitschaal is omgeven door een comfortabel en zacht voelende stof. Deze stoel kunt in in hoogte verstellen, zodat u kunt kiezen voor een zithoogte van 44 tot 48 cm. De W-Cube 5 - Conferentiestoel is draaibaar, in alle richtingen. Hij heeft een maximale hoogte van 83 cm en een breedte en diepte van elk 72 cm. Als u comfortabel achterover leunt, laat u uw armen rusten op de schuin aflopende armleuningen, zodat u geheel kunt ontspannen.


Productdetails
Artikel-ID 257814
Fabrikant Wagner
Designer Kyla McCallum
Collectie Wagner W-Cube
Kleurendonkergrijs/stof wol gemengd donkergrijs L52
Materiaalaluminium, stof
AfmetingBreedte: 72cm
Hoogte: 83cm
Diepte: 72cm
Zithoogte: 48cm
Hoogte rugleuning: 88cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenvoor harde vloeren voor harde vloeren
voor zachte vloeren voor zachte vloeren
in hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar
Diversen
  • Dondola® based joint.

Levering & Retouren
4-5 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
Wagner
W-Cube 3 conferentiestoel
op voorraad
€ 1.206,00
OVP € 1.419,00
-15%
  • Bruin
Wagner
W-Cube 1 loungefauteuil leer
4-5 weken
€ 1.169,00