La Terra bijzettafel S

€ 529,00
3-4 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
La Terra bijzettafel S / grijs/travertin tafelblad/frame ijzer poeder gelakt glad/40,5x31,2x45,7cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De La Terra bijzettafel S is ontworpen door Agnes Morguet voor het merk Woud. Morguet is een Duitse designer met een natuurlijke en elegante ontwerpstijl. De natuur is dan ook haar belangrijkste inspiratiebron. Woud is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf bestaat sinds 2014 en produceert zitmeubels, tafels, lampen, kasten, tapijten en kussens. De collectie omvat vooral werk van eigentijdse ontwerpers. Vernieuwende ideeën, vormen en materialen staan daarbij centraal.

De La Terra bijzettafel S is typerend voor hoe ontwerpster Morguet elementen uit de natuur gebruikt. Het tafelblad is namelijk gemaakt van travertijn. Dit type kalksteen ontstaat in warmwaterbronnen. Het materiaal is afkomstig uit Italië, waar het wordt gewonnen in steengroeves nabij Rome. Door het natuurlijke vormingsproces ziet geen enkele La Terra bijzettafel S er hetzelfde uit. Wel heeft u de keuze uit een lichte en donkere variant.

Ongeacht de kleur van het travertijn is het tafelblad gemonteerd op een zwart gelakt onderstel. Dit is gemaakt van metaal en voorzien van 15 mm dikke poten. Het blad is 2 cm dik, 40,5 cm lang en 31,2 cm breed. In de La Terra-serie zijn ook exemplaren met grotere tafelbladen beschikbaar. De hoogte van de La Terra bijzettafel S bedraagt 45,7 cm en de tafel heeft een gewicht van 7,4 kg.


Productdetails
Artikel-ID 189273
Fabrikant Woud
Designer Agnes Morguet
Collectie Woud La Terra
Kleurengrijs, ivoor (travertin tafelblad)
MateriaalTravertin, ijzer
AfmetingLengte: 40.5cm
Breedte: 31.2cm
Hoogte: 45.7cm
Gewicht7.4kg

Technische productdetails
Documenten

Reviews

Selecteer ontwerp:


La Terra bijzettafel S

grijs/travertin tafelblad/frame ijzer poeder gelakt glad/40,5x31,2x45,7cm lxbxh

3-4 weken
€ 529,00
3-4 weken

La Terra bijzettafel S

ivoor/travertin tafelblad/frame ijzer poeder gelakt glad/40,5x31,2x45,7cm lxbxh

3-4 weken
€ 519,00
3-4 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Grijs
Woud
La Terra bijzettafel M
op voorraad
€ 679,00
  • Wit
  • Grijs
Woud
La Terra bijzettafel L
3-4 weken
vanaf € 1.049,00