Soround - Bijzettafel Ø60cm

€ 369,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Soround - Bijzettafel Ø60cm / grijs/Ø 60cm /H 44cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Soround - Bijzettafel Ø 60 cm werd door Miko Laakkonen voor het merk Woud ontworpen. De Finse designer Miko Laakkonen houdt van creaties die er op het eerste gezicht eenvoudig uitzien, maar bij nadere inspectie subtiele details laten zien. Dit geldt ook voor deze Soround - Bijzettafel Ø 60 cm waar met name de vorm van het onderstel en de afwerking van het tafelblad bijdragen aan zijn subtiele elegantie. Deze tafel is door zijn vormgeving gemakkelijk in te passen in verschillende woonstijlen. Met zijn lichte gewicht van 8,5 kg is hij bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Ook heeft hij een grotere draagkracht dan u wellicht op het eerste gezicht denkt.

Deze mooie Soround - Bijzettafel Ø 60 cm heeft een onderstel van metalen buizen, voorzien van een donkere laklaag. De drie poten vertonen vlak onder de tafelrand een subtiele knik, waardoor ze schuin uitlopen. Dit geeft uw tafel veel stabiliteit en stevigheid. Aan de onderkant van de poten zorgen kunststof beschermdoppen ervoor dat uw vloer vrij van beschadigingen blijft. Het tafelblad van massief hout heeft een schuin aflopende rand die uw tafel een subtiele vorm van charme geeft. De hoogte van de Soround - Bijzettafel Ø60cm is 44 cm.


Productdetails
Artikel-ID 139642
Fabrikant Woud
Designer Mikko Laakkonen
Kleurengrijs
Materiaalmetaal,hout
AfmetingHoogte: 44cm
Doorsnee: 60cm
Gewicht8.5kg

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
Fritz Hansen
Favn™ JH3 sofa
4-6 weken
€ 10.999,00