Tristano sideboard

€ 1.599,00
4-6 weken
7 people are also interested
1 ontwerp:
Tristano sideboard / ijzerglimmer grijs/epoxy gelakt/150x33x82cm lxbxh/onderstel ijzerglimmer grijs 1x1cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Tristano sideboard is ontworpen door Maurizio Peregalli voor het merk Zeus. Hij is gemaakt van staal en combineert massieve oppervlakken en opengewerkte oppervlakken. De massieve plaat ligt naast het stalen gaas dat een luchtige en elegante textuur vormt en speelt met transparantie. Afhankelijk van het gezichtspunt van de kijker, laat het metalen gaas licht en de blik door of houdt het deze juist vast. Met zijn eenvoudige en overzichtelijke vorm is de Tristano sideboard een moderne belichaming van industriële esthetiek.

Het dressoir heeft een groot vak afgesloten door een metalen gaasdeur met magnetische sluiting. Het doorschijnende metalen gaas verbergt gedeeltelijk de inhoud van het dressoir, waardoor het onmogelijk is om de contouren van de objecten duidelijk te onderscheiden. Optioneel kan het interieur van het dressoir worden voorzien van ledverlichting.

De Tristano sideboard sluit volledig aan bij de filosofie van het merk Zeus : dingen creëren die doordrongen zijn van eenvoud en authenticiteit, zowel functioneel als economisch. Een zoektocht naar het essentiële verkregen door een grote beheersing van materialen en een onvergelijkbare kennis in metaalbewerking. Het dressoir heeft een structuur van geëxtrudeerd staal en planken in 2 mm dik plaatstaal. Het meubel is verkrijgbaar in geschuurde koperzwarte epoxyverf of diepgrijze verf.


Productdetails
Artikel-ID 265500
Fabrikant Zeus
Designer Maurizio Peregalli
Collectie Zeus Tristano
Kleurenijzerglimmer grijs/epoxy gelakt
Materiaalvierkante stalen buis, staalplaat
AfmetingLengte: 150cm
Breedte: 33cm
Hoogte: 82cm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Zwart
Zeus
Tristano console 124x31x100cm
4-6 weken
€ 959,00
  • Zwart
Zeus
Tristano plank H 190cm
4-6 weken
€ 1.109,00
  • Wit
Flos
Glo-Ball F1 vloerlamp
op voorraad
€ 819,00
OVP € 910,00
-10%
  • Rood
  • Roze
  • Grijs
Muuto
Oslo - 3-ziter sofa
1-2 weken
€ 3.449,00