Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

HAY Barkrukken

Es wurden leider keine Produkte gefunden.

HAY Barkruk - creëer highlights met minimalistische ontwerpen

Duidelijke lijnen zijn het handelsmerk van de Deense designer-meubelfabrikant. Ook de HAY-barkrukken hebben deze strakke uitstraling. Met hun slanke frame en ingetogen zitting integreren ze in elke ruimte. Aan de andere kant is hun ontwerp zo vakkundig uitgevoerd dat de designerkrukken ieders aandacht trekken. Ook de kwaliteit is inspirerend: Hoogwaardige, natuurlijke materialen en zorgvuldige verwerking zorgen voor een lange levensduur en stabiliteit. Sommige modellen, zoals de HAY About a Stool barkrukken, hebben ergonomisch ontworpen zittingen. Deze bieden u en uw gasten een hoog niveau van zitcomfort. Ontdek in onze online-shop de modellen van designgrootheden zoals Hee Welling, Jonas Trampedach en Erwan en Ronan Bouroullec.

Passend voor uw bar of hoge keukentafel

In een keuken creëert een barkruk en ongedwongen sfeer om te ontspannen en te socialiseren. Ze nodigen u uit voor een gezellige borrel - na het werk, wanneer u gasten verwacht of gewoon met uw partner wilt praten over het dagelijkse leven. De HAY-barkrukken zijn perfect als u thuis over een stijlvolle bar beschikt. Modellen met zwart gelakte poten en houten zittingen verspreiden een rustieke flair zoals in een pub. De juiste keuze voor bier- en whiskyfans. HAY-barkrukken in zwart of wit en met puristische metalen vormen creëren een moderne, eenvoudige sfeer. Wie graag champagne of trendy cocktails drinkt zal zich aangetrokken voelen door deze modellen. Ze zijn ook een ideale aanvulling op minimalistische keukenmeubelen, bijvoorbeeld in hoogglans wit of grijs. Als u een ongebruikelijke designkeuken heeft, kunt u er het beste eenvoudige, monochrome HAY-barkrukken mee combineren. Bij sommige modellen kunt u kiezen tussen verschillende kleuren - voor de complete kruk of alleen voor de zitting. Bestel makkelijk en precies passend bij uw interieur.

Uw smaak is beslissend

De HAY-barkrukken geven u de keuze: Verkiest u de warme uitstraling van hout of de koele uitstraling van metaal? De eerste komt overeen met industriële chique en moderne Scandinavische stijl. Dit geldt in het bijzonder voor de voor typische materiaalcombinaties van HAY-barkrukken . Kies bijvoorbeeld een houten frame met een kunststof zitting of een metalen frame met een houten zitting. Dergelijke verbindingen zorgen ervoor dat het natuurlijke materiaal er eigentijdser en eenvoudiger uitziet. Daarnaast kunt u in onze online shop ook HAY-barkrukken van uitsluitend metaal kopen. Ze zijn nog puristischer in hun effect en daarom ideaal meubilair voor minimalistisch ingerichte appartementen en huizen. Vele barkrukken vullen bovendien de HAY-stoelen perfect aan met dezelfde look. Bijvoorbeeld de artikelen uit de Palissade-serie van Ronan en Erwan Bouroullec maar ook de About A Stool of About A Chair designs van Hee Welling.