Vitra banken

Het thuis van goed design

Ontmoet in het unieke universum van Vitra design-grootmeesters zoals Ray en Charles Eames, George Nelson, Verner Panton en nog veel meer.

Vitra - Nelson Bench - Bank
  • Beige
  • Zwart
Vitra
Nelson Bench - Bank
4-6 weken
€ 1.245,00
Vitra - Nelson bank 122x46,9x35,3cm
  • Zwart
  • Beige
Vitra
Nelson bank 122x46,9x35,3cm
Verwachte levering: 10-06-2024
€ 849,00

Collecties van Vitra

Vitra-banken ontdekken bij AmbienteDirect

In het midden van het woongedeelte staat een bank. Daar kunt u een goed gesprek hebben, een glas wijn drinken met vrienden, spelen met de kinderen, ontspannen lezen of gewoon de dag afsluiten. Maximaal zitcomfort is daarom net zo belangrijk als een stijlvol design. Een bank heeft immers een beslissende invloed op de inrichting van een kamer. Hier komt het merk Vitra in de spotlight.

Kijk in onze online shop en ontdek onze ruime collectie, er is veel te zien! Vitra-banken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder de kleurrijke Polder, de elegante Suita en de onmiskenbare Alcove-modellen. Neem een kijkje, laat u inspireren en bestel bij AmbienteDirect!

Symbiose van exclusieve looks en hoog zitcomfort

Onderdeel van ons assortiment zijn vele series en modellen die een aanwinst zijn in uw woonkamer. Vitra-banken onderscheiden zich door hun eigentijdse, ongebruikelijke design. Bovendien zijn ze zeer comfortabel, zodat ze absoluut passen als centraal punt in het midden van de woonkamer - pure ontspanning voor lichaam en geest.

De beroemde Vitra Soft Modular bank imponeert met zijn ontwapenende eenvoud en heldere vorm. De ontwerpfilosofie wordt door de ontwerper Jaspis Morrison beschreven als "supernormaal". Deze klassieker staat dicht bij de grond en heeft geen decoratieve elementen. De structuur is modulair opgebouwd en u kunt de Vitra Couch aanvullen met verschillende kussens.

Bestel uw favoriete model nu online

Heeft u het veelzijdige aanbod aan Vitra-banken bekeken en een geschikt model gevonden? Of misschien weet u al precies wat u wilt? Dan is het nu uw kans: Bestel uw favoriete bank bij AmbienteDirect! Wij leveren ze snel en betrouwbaar direct bij u thuis. Winkelen met comfort - zitten met comfort!