Vitra kapstokken

Het thuis van goed design

Ontmoet in het unieke universum van Vitra design-grootmeesters zoals Ray en Charles Eames, George Nelson, Verner Panton en nog veel meer.

Vitra - Hang it all garderobe
  • BontgekleurdBontgekleurd
  • Wit
  • Zwart
  • Bruin
  • Groen
  • Rood
  • Beige
Vitra
Hang it all garderobe
op voorraad
€ 299,00

Collecties van Vitra

Welkom in het designparadijs: Vitra-kapstokken online bestellen

Wilt u dat uw gasten zich thuis voelen in uw entree? U houdt ervan om elke dag thuis te komen in een stijlvol ingericht interieur? Dan kunt u het beste een Vitra-kapstok van AmbienteDirect kopen.

Het model 'Hang it all' is bijvoorbeeld een echte blikvanger. Het ontwerp is van Charles Eames en Ray Eames. Het bekende echtpaar zorgde voor een revolutie in de eenvoudige kapstokhaken en creëerde een designkapstok met een buitengewone, vrolijke charme. Je kunt alles ophangen aan het metalen frame en aan de houten ballen: Jassen, tassen, sjaals en meer worden samen met de Vitra-kapstok een totaalkunstwerk. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en is perfect voor de kinderkamer of voor de entree. Bepaal zelf welke kleuren goed in uw huis passen! In ieder geval ontvangt u een echte klassieker. U kunt uw favoriet dan eenvoudig en gemakkelijk online bestellen.

Vitra - een meubelfabrikant met een sterk karakter

Met kapstokken van Vitra biedt u uw gasten een prachtige entree in uw huis. Het merk richt zich op duurzaamheid. Materialen van hoge kwaliteit en duurzame ontwikkeling staan centraal. Vitra richt zich tevens op duurzame styling. De fabrikant heeft zich ten doel gesteld om nieuwe, ongekende ontwerpen te creëren, zodat de kapstokken absolute blikvangers in uw entree zullen zijn.

Waar wacht u op? Kies uw nieuwe Vitra-kapstok en koop deze eenvoudig online. Creëer uw eigen Vitra-wereld in uw huis! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke vragen hebt. Wij helpen u graag verder!