Logo

D1 bureaustoel met armsteun & zwenkwiel frame


Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving
De D1 bureaustoel met armsteun & zwenkwiel frame werd door designer Stefan Diez voor het merk Wagner ontworpen.

Deze bureaustoel is een perfecte mix van kwaliteit, ergonomie en esthetiek. De D1 bureaustoel heeft dynamische zitkarakteristieken en bij het ontwerp is gebruik gemaakt van innovatieve materialen. De constructie van het stalen buisframe met het stevige gaas zorgt voor een uitstekende pasvorm voor de zitpositie. Het stimuleert de gebruiker van de stoel om dynamisch en actief te zitten. Behalve het zitcomfort heeft de bureaustoel ook een zeer aantrekkelijk uiterlijk, mede door het fraaie Dondola 4D materiaal. Door deze eigenschappen is de stoel meerdere malen genomineerd of in de prijzen gevallen. Onder andere voor de Red Dot Award 2018 en de German Design Award Nominee 2019.

De D1 bureaustoel met armsteun & zwenkwiel frame is leverbaar in verschillende kleuren. Het materiaal van de stoel bestaat uit aluminium en GXO. De hoogte van de D1 bureaustoel met armsteun & zwenkwiel frame is 83 cm, de zithoogte 42 cm. De overige maten zijn 77 cm breed, 77 cm diep en de hoogte van de rugleuning is 83 cm. Met deze duurzame bureaustoel van Wagner kunt u een juiste werkhouding bevorderen en wat betreft de uitstraling van de stoel is het zeker ook een aanwinst voor uw kantoor.

Productdetails
Artikel-ID 288028
Fabrikant Wagner
Designer Stefan Diez
Collectie Wagner D1
Kleuren zwart/zit en rug Dondola® 4D/stof GX0
Materiaal aluminium, GXO
Afmeting Breedte: 77cm
Hoogte: 83cm
Diepte: 77cm
Zithoogte: 42cm
Hoogte rugleuning: 83cm

Technische productdetails
Diversen - German Design Award Nominee 2019.
- German Innovation Award 2018 GOLD.
- Red Dot Award 2018.
- STYLEPARK Selected imm 2018 Winner.
- GXO (83% polyester, 16% polyamide, 1% elastaan).
- zithoogte 46-56cm.
- hoogte verstelbare rugleuning 87-97cm.

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.